Wanneer je je licentie activeert, wordt er een signaal verstuurd naar onze licentieserver. De licentieserver stuurt dan een signaal terug naar je pc. Soms wordt dit signaal geblokkeerd.

Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een te sterke antivirus/firewall.

Op dat moment genereert de software een activatiemogelijkheid via een webportaal (Web Portal Activatie). In het volgende stappenplan leiden screenprints je door dat activatieproces.

https://education.ti.com/nl/ondersteuning/test-preparation-tools