Mijn TI-Nspire™ CX/CAS of TI-Nspire™ CX II-T/CX II-T CAS-rekenmachine laadt niet correct op.

Volg de onderstaande stappen:

1. Verwijder de batterij voor ongeveer 15 minuten en maak de contactpunten stofvrij
  2. Plaats de batterij terug en druk op de reset-toets op de achterkant van je rekenmachine
  3. Sluit je rekenmachine aan op een voedingsbron en laad deze 4-6 uur op.

Als deze stappen niet helpen, werk het besturingssysteem van je rekenmachine bij met behulp van onderstaande stappen:

Het besturingssysteem kun je downloaden van onze website waar je een product en categorie moet kiezen. Vervolgens klik je op [Zoeken] om verder te gaan naar de beschikbare toepassingen, bijv. besturingssystemen. Je kunt vervolgens het benodigde besturingssysteem downloaden.

Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op een computer en je deze op je rekenmachine moet installeren. Als je moet inloggen met een account of moet registreren tijdens het downloaden, selecteer dan “verdergaan als gast" of log in op je account om verder te gaan. Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, heb je connectiviteitssoftware op je computer nodig. Dit zorgt voor de communicatie tussen de rekenmachine en de computer.

Dit is de TI-Nspire™ CX-/ CX CAS Student-/ Teacher-software. Let op: de in licentie gegeven software TI-Nspire™ CX / CX CAS voor studenten of docenten is inbegrepen bij de aankoop van een TI-Nspire™-rekenmachine. Zodra de connectiviteitssoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB naar mini-USB-kabel. Het overzetten van het besturingssysteem doe je door het besturingssysteembestand te slepen naar de aangesloten rekenmachine in de software op je scherm.

4. Sluit je rekenmachine aan op een voedingsbron en laad deze 4-6 uur op