Python-applicaties

Personaliseer het leerproces van je leerlingen met Python-apps. Door Python-applicaties toe te voegen breiden ze de functionaliteit van hun handheld uit. Hiermee voeren je leerlingen specifieke wiskundige en wetenschappelijke functies uit en vergroten ze hun begrip van concepten.

Met de TI-Nspire™ CX II-T-handheld is het makkelijk om te programmeren in Python. De dynamische, objectgeoriënteerde weergavefuncties helpen leerlingen om de programmeertaal snel te leren.

Math

Automatiseer wiskundige procedures en algoritmes met Python-code en krijg een beter begrip van onderliggende concepten.

Inbegrepen in de Python-app

Random

Genereer ‘at random’ getallen en gebruik de Random-module als basis voor het simuleren van kansexperimenten en statistische experimenten.

Inbegrepen in de Python-app

TI PlotLib

Visualiseer en analyseer data, ontdek verbanden en wetmatigheden door gebruik te maken van wiskundige plots en grafieken.

Inbegrepen in de Python-app

TI Hub & TI Rover

Innovatieve STEM-projecten door het aansturen van de micro-controller van de
TI-Innovator™ Hub, krijg je real-time output van Python-code.

Inbegrepen in de Python-app

Turtle

Een handige toolbox die samen met de ingebouwde Python-functies de mogelijkheid biedt om graphics en bewegende beelden te coderen.

TI Draw

Creatief aan de slag met grafische Python-commando’s. Programmeer en teken gelijkvormigheden en iteratieve processen.

Inbegrepen in de Python-app

TI Image

Het wiskundig manipuleren van digitale afbeeldingen: van kleurenfilters tot het toepassen van meetkundige transformaties.

Inbegrepen in de Python-app

BBC micro:bit

Uitdagende programmeeractiviteiten voor het aansturen van een micro-controller. Compatibel met de standaard micro:bit-Python-syntax.

Download hier

TI System

Lees toetsaanslagen en exporteer data vanuit de Python-app voor verdere analyse met de standaard wiskundige TI-Nspire™ CX-tools.

Inbegrepen in de Python-app

Time

Gebruik tijd-gerelateerde functionaliteit voor het meten en het aansturen van sensoren of het coderen van een digitale klok of chronometer.

Inbegrepen in de Python-app

Complex Math

Breid de wiskundige functionaliteit voor het programmeren in Python uit met functies voor het werken met complexe getallen.

Inbegrepen in de Python-app