Computational
Thinking

Hier vind je alles over computational thinking en hoe we jou als docent helpen om dit te integreren in wiskunde en STEM. We bieden je kant-en-klaar lesmateriaal, webinars en instructievideo’s, zodat jij je leerlingen kunt uitdagen om bijvoorbeeld creatief problemen op te lossen en een machine logische algoritmes te laten uitvoeren. Zo onderzoeken ze concepten en leren deze te begrijpen.

Je leerlingen ervaren hoe Python, wiskunde en STEM samenwerken, met computational thinking als link met informatica. Omdat het meer dan ooit nodig is dat ze inzicht krijgen in de constant digitaliserende wereld om hen heen. Zodat ze daar in de toekomst – zowel beroepsmatig als privé – hun plek in weten te vinden.

Wil-de STEM

Lesactiviteiten

Kant-en-klare materialen om in de klas te gebruiken. Van eenvoudige programmeer-activiteiten tot uitdagende STEM-projecten.

Meer info

Wil-de Python

Programmeren in TI-Python

Ontdek via deze bootcamp wat programmeren in Python kan betekenen voor onderzoeksopdrachten.

Meer info

Wil-de Wiskunde

Instructievideo's

Korte en heldere instructievideo’s over het gebruik van de TI-84 Plus CE-T- en TI-Inspire™ CX-technologie.

Meer info

TI Coderen

Met deze korte activiteiten maken leerlingen snel en makkelijk kennis met programmeren.

Meer info

Python-modules

Doe een visueel rijke en boeiende ervaring op in coderen, wiskunde en computational thinking. Python-modules brengt coderen tot leven voor leerlingen op alle vaardigheidsniveaus, vooral voor beginners. Beschikbaar voor TI-84 Plus CE-T Python Edition en TI-Nspire™ CX II-T-technologie.

TI-84 Plus CE-T Python Edition

TI-Nspire™ CX II-T-technologie

T³-webinars

Bekijk het aanbod van T3 webinars rondom logisch redeneren, algoritmisch structureren en programmeren in de klas.

Meer info

Contactinformatie trainingen

Vraag gratis een demo aan van onze educatieve technologie consultant.

Productdemonstraties

Meer te weten komen over TI-apparatuur of software? Vraag een gratis demonstratie aan bij jou op locatie. Tijdens een productdemonstratie laat een van onze educatieve technologie consultants je zien hoe onze producten werken. Handig als je op de hoogte wilt blijven van de laatste productontwikkelingen voor het bèta-onderwijs.
Blue class speaker icon

Onze T³-docenten verzorgen interactieve introductiecursussen en verdiepende educatieve trainingen over het gebruik van TI-technologie geheel op maat, bij jou op locatie. Ze leggen de functionaliteit van de apparatuur of software uit aan de hand van aansprekende voorbeelden uit de exacte vakken. Zodat je inhoudelijke kennis up-to-date blijft.

Enkele mogelijkheden:

• De TI-84 Plus CE-T in de klas, een introductie en enkele toepassingen
  • Kennismaking met TI-Nspire™ CX-technologie
  • Cursus TI-technologie op maat