x
Scrollen

Technologie die leerlingen voorbereidt op de toekomst

Met de technologie van Texas Instruments maakt u leren uitdagend en brengt u exacte vakken tot leven in de klas! Wij hebben een breed aanbod van instrumenten en hulpmiddelen die perfect zijn voor onderzoekend leren in de bètavakken. Daarmee bereidt u leerlingen voor op de toekomst zodat zij kunnen ontwikkelen tot de vernieuwers en uitvinders van morgen. Met onze educatieve technologie, die ook professionals gebruiken, kunnen leerlingen gegevens verzamelen, programmeren en ontwerpen. Daarom is deze technologie ideaal om in te zetten in het STEM-onderwijs (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

Praktijkervaring in de klas

« Het gebruik van de TI-Nspire CX is een laagdrempelige manier en belangrijke stimulans voor leerlingen om te leren programmeren. Het is op alle niveaus toepasbaar: van beginnende tot vergevorderde leerlingen in het programmeren. Leerlingen gaan hier fanatiek mee aan de slag. »

- Bert Wikkerink - docent Wiskunde, CSG Liudger in Drachten

Bekijk in dit filmpje hoe Bert Wikkerink, docent wiskunde aan CSG Liudger, de TI-Innovator Rover inzet om leerlingen te enthousiasmeren en met veel plezier te laten werken met de TI-technologie.

Onze producten

Programmeerbare robotauto TI-INNOVATOR ROVER

De TI-Innovator Rover is een programmeerbare robotauto met ingebouwde sensoren die zijn aan te sturen met de TI-Innovator™ Hub en de TI grafische rekenmachines. De robotauto geeft een speelse en creatieve impuls aan uw wiskundeles of bij andere bètavakken. Zo kunt u de Rover programmeren om geometrische vormen te tekenen of om obstakels te vermijden. Een mooie toegepaste manier voor leerlingen om wiskundige concepten beter te begrijpen!

Meer informatie

Programmeren met de TI-INNOVATOR HUB

Met de TI-Innovator™ Hub kunt u leerlingen de basisconcepten van programmeren leren. Dit plug-and-play apparaat is aan te sluiten op hun eigen TI handheld. Met hun zelf geschreven code kunnen leerlingen vervolgens een ledlampje of een luidspreker op de TI-Innovator Hub activeren.

Meer informatie

Het onderwijs van morgen

Neem ook onderzoekend leren op in het bètaonderwijs! Diverse diensten speciaal voor leraren maken het makkelijk om ook op uw middelbare school onderzoekend leren te introduceren en het STEM-onderwijs zo vorm te geven.

Coderen in 10 minuten!

Online modules

De TI Codes zijn korte online modules waarmee leerlingen stap voor stap leren programmeren. De handige blokken stimuleren het onderzoekend leren zodat leerlingen zelf aan de slag gaan.

Meer informatie

Instructievideo’s

Kort en duidelijk

Het videokanaal WIL-de Wiskunde biedt korte instructievideo’s over het gebruik van diverse handhelds, software en apparatuur.

Meer informatie

TI-Nspire CX Ecosysteem

Te koppelen aan diverse apparaten

Het TI-Nspire CX Ecosysteem is een complete omgeving die onderzoekend leren in de exacte vakken mogelijk maakt. Het systeem combineert de vertrouwde functionaliteit van de handhelds met diverse typen software, apps en apparaten.

Meer informatie