Stänga Överföringsverktyget

Stäng Överföringsverktyget när du har slutfört överföringen av filer och mappar.

▶ För att stänga överföringsverktyget, klickar du på Stäng.
• Du kan inte stänga överföringsverktyget om en överföring är aktiv.
• När överföringsverktyget stängs rensas de filer och mappar som du har lagt till på överföringslistan.
• När det är stängt behåller överföringsverktyget de senaste Ta bort alla filer och mappar före överföring inställningarna.