Mijn TI-Nspire™ CX/CAS of TI-Nspire™ CX II-T/CX II-T CAS-rekenmachine toont "Besturingssysteem niet gevonden - installeer OS nu".

Om dit probleem op te lossen, moet je het besturingssysteem opnieuw installeren met behulp van onderstaande stappen:

Het besturingssysteem kun je downloaden via de onderstaande links. Kies de juiste koppeling naar je TI-Nspire™ CX-handheld.

https://education.ti.com/nl/software/search/ti-nspire-cx#view=handheld-operating-system

Download OS voor TI-Nspire™ CX / TI-Nspire™ CX II-T

https://education.ti.com/nl/software/search/ti-nspire-cx-cas#view=handheld-operating-system

Download OS voor TI-Nspire™ CX CAS / TI-Nspire™ CX II-T CAS

Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen met de computer en dat je deze op je rekenmachine moet installeren. Als er wordt gevraagd om in te loggen met een account of te registreren tijdens het downloaden, selecteer je “verdergaan als gast" of log je in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet de connectiviteitssoftware op je computer geïnstalleerd zijn. Pas dan zullen de rekenmachine en de computer met elkaar kunnen communiceren.

Dit is de TI-Nspire™ CX/CX CAS Studenten/Lerarensoftware. Let op, de licentie van de TI-Nspire™ CX/CX CAS voor studenten of docenten is inbegrepen bij de aankoop van een TI-Nspire™-rekenmachine.

Zodra de connectiviteitssoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel. Het besturingssysteem zet je over door besturingssysteembestand te slepen naar het aangesloten rekenmachinesymbool binnen de software op je scherm.