Hoe verlaat ik de examenstand op de TI-Nspire™-iPad-app?

Stap 1: Om de examenstand te verlaten, selecteer je Exit in de linkerbovenhoek van je scherm.

Stap 2: Er verschijnt een bevestigingsbericht. Selecteer Ja om de testmodus te verlaten.

Stap 3: Er verschijnt een samenvatting van de examenstand op het scherm van je rekenmachine. Je kunt dit scherm aan je docent laten zien, of een schermafbeelding van deze samenvatting openen op je iPad in de map Foto's.

Als dit artikel je niet verder helpt, neem dan contact met ons op.