Hoe activeer ik de examenstand op de TI-Nspire™ (CAS)-iPad-app?

Zorg ervoor dat je versie 6.0 van de iPad-applicatie hebt gedownload.

Stap 1: Start je TI-Nspire (CAS)-app en selecteer het slot-pictogram in de bovenste menubalk:

Stap 2: We vragen je om de vliegtuigmodus op je iPad in te schakelen en Wi-Fi en Bluetooth uit te schakelen voordat je verdergaat.

Stap 3: Zodra dit is gebeurd, selecteer je opnieuw het pictogram “Vergrendelen”. Je krijgt twee opties: “Kies Testmodusbeperkingen” en “Voer de testcode in”. Nadat je de beperkingen hebt geselecteerd of de testcode hebt ingevoerd, zie je een overzicht van je beperkingen. Selecteer Volgende om door te gaan.

Stap 4: Je iPad bevindt zich nu in de examenstand. Je testcode en tijd in de examenstand worden bovenaan je display weergegeven. Nu is je iPad vergrendeld en kun je de TI-Nspire-app alleen binnen het document gebruiken. Selecteer het informatie-pictogram naast de duur van de examenstand om je beperkingen te bekijken:

Als dit artikel je niet verder helpt, neem dan contact me ons op.