Avslutar testläge

När du avslutar testläget raderas alla dokument som skapats under sessionen och dokumentinställningarna i TI-Nspire™ återställs till samma lägen som före aktivering av Testläge.

Så här avslutar du testläget:

1. Tryck på knappen < Avsluta i testlägets namnlist.
2. Svara på frågan Avsluta testläge genom att välja Ja.

Dialogrutan Sammanfattning av testläge öppnas och visar följande:

• Testkod
• Datum
• Tid i testläge
• Starttid och sluttid
• Sessions-ID
• Appversion

3. Tryck på Klar.

Dialogrutan Testlägessammanfattning sparas i din iPad:s Foton-album.