Home | Account gebaseerde software

Waarom wordt mij gevraagd om een 6-cijferige MFA-code als ik probeer in te loggen op mijn account?

Als de website om een 6-cijferige Multi-Factor Authentication (MFA)-code vraagt, betekent dit dat je hebt geprobeerd in te loggen voordat je een account aanmaakte.

Ga naar https://edtech.ti.com/user/register en voer de gevraagde informatie in om een account aan te maken of selecteer Meld u hier aan als je jouw Google-inloggegevens wilt gebruiken.

Als het bovenstaande niet van toepassing is, ga dan naar https://edtech.ti.com/en   als je een inlogpagina ziet, kun je doorgaan naar de volgende stap.

Als je geen inlogpagina ziet, klik je op de "drie horizontale streepjes" rechtsboven en kies je voor de optie Afmelden.

Als je meer hulp wilt, neem dan contact met ons op.