Hoe kan ik een andere beheerder uitnodigen voor mijn schoolaccount?

1. Selecteer GEBRUIKERS in het linkerpaneel en klik op UITNODIGEN

2. Voer de weergavenaam en e-mail van de gebruiker in en klik op de knop "+" om er meer toe te voegen.

3. Zorg ervoor dat het vakje Beheerderstoegang toewijzen is aangevinkt en klik op Beheerderstoegang toewijzen.

4. De genodigde(n) ontvangt een uitnodigingsmail van no-reply@edtech-mail.ti.com en accepteert deze.

Raadpleeg voor meer informatie de TI OrgAdmin eguide of neem contact met ons op als je extra hulp wilt.