Hoe kan ik mijn SmartView™-software voor één gebruiker activeren?

1. Bezoek het Licentie-activeringscentrum: https://activation.ti.com/activate/.

2. Selecteer Doorgaan

3. Je kunt ervoor kiezen om je aan te melden met je Google-gegevens of selecteer Een account aanmaken om een nieuwe aan te maken

4. Zodra je bent ingelogd, kun je je activeringssleutel van 16 tekens invoeren. Klik op Volgende
    OPMERKING: Je kunt je activeringssleutel maar ÉÉN keer inwisselen.

5. Selecteer de gewenste startdatum voor je abonnement en klik op Abonnement activeren

6. Klik op Software ophalenom je software te downloaden

Als je meer hulp wilt, neem dan contact met ons op.