Mijn TI-84 Plus/TI-84 Plus Silver Edition-rekenmachine is geblokkeerd of vastgelopen

Om het probleem op te lossen, doorloop onderstaand proces:

De rekenmachine formatteren:

Stap 1: Houd de <2e>-toets ingedrukt.

Stap 2: Verwijder een van de AAA-batterijen. Houd [DEL] ingedrukt. Terwijl je [DEL] ingedrukt houdt, plaats je de AAA-batterij opnieuw en druk je vervolgens op [ON]. De rekenmachine zou "Wachten ... Installeer besturingssysteem nu" moeten weergeven.

Na deze stappen moet je het besturingssysteem (OS) updaten.

Volg deze link om het OS-proces bij te werken:

Het besturingssysteem kun je downloaden van onze website https://education.ti.com/nl/software/search. Hier vragen we je om een product en categorie te kiezen. Eenmaal gekozen, klik je op [Zoeken] om naar de beschikbare toepassingen te gaan, bijv. besturingssystemen.

Je kunt vervolgens het benodigde besturingssysteem downloaden. Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op je computer en moet installeren op je rekenmachine. Als er wordt gevraagd om in te loggen met een account of te registreren tijdens het downloaden, selecteer 'verdergaan als gast "of log je in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet de connectiviteitssoftware op je computer geïnstalleerd zijn. Pas dan zullen de rekenmachine en de computer met elkaar kunnen communiceren.

Dit is de TI-Connect™ CE, waarvoor je hier de downloadlink kan vinden https://education.ti.com/nl/nederland/products/software/ti-connect-ce-software/tabs/overview

Zodra de connectiviteitsoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel. Het besturingssysteem zet je over door besturingssysteembestand te slepen naar het aangesloten rekenmachinesymbool binnen de software op je scherm.