Mijn TI-Nspire™ CX/CAS of TI-Nspire™ CX II-T/CX II-T CAS is geblokkeerd/gaat niet aan.

Om het probleem op te lossen doorloop je het proces hieronder:

Het formatteren van de rekenmachine:

1. Druk TEGELIJKERTIJD

de 1) “reset”-toets in (op de achterkant van de rekenmachine, het beste met een pen, zodat je de handen vrij hebt om de andere toetsen in te drukken + de 2) DOC-toets, de 3) Entertoets, en de 4) EE-toets  (naast de letter A).

Dan kun je de “reset”-toets loslaten, terwijl je de overige toetsen nog ongeveer 3 seconden ingedrukt houdt. Druk op de ON-knop

Wanneer de laadbalk tot de helft is geladen, krijg je een bericht dat luidt als volgt: «Install OS now...». Pas dan (her)installeer je de meest recente versie van het O.S. (zie hier in de FAQ’s)