Mijn TI-84 CE-T Python Edition / TI-84 CE-T / TI-84 C SE-rekenmachine wordt niet correct opgeladen.

Om het probleem op te lossen doorloop je het onderstaande proces:

De rekenmachine formatteren:

Stap 1: Laat de rekenmachine ongeveer 2 uur opladen.

Stap 2: Houd de [2nd] [Del]-toetsen ingedrukt en druk op de RESET-knop aan de achterkant van de rekenmachine. Laat de toetsen [2nd] en [Del] los wanneer het scherm aan gaat. Het bericht "Waiting ... Please Install Operating System now" zou moeten verschijnen. Nu is het nodig om het besturingssysteem van de rekenmachine opnieuw te installeren.

Volg stappen om het OS bij te werken:

Je kunt het besturingssysteem downloaden van onze website https://education.ti.com/nl/software/search. Hier vragen we je om je product en categorie te kiezen. Eenmaal gekozen, klik je op [Zoeken] om te gaan naar de beschikbare toepassingen, bijv. besturingssystemen.

Je kunt vervolgens overgaan tot het downloaden van het benodigde besturingssysteem. Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op je computer en moet installeren op je rekenmachine. Als er wordt gevraagd om in te loggen met een account of te registreren tijdens het downloaden, selecteer je 'verdergaan als gast "of log je in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet de connectiviteitssoftware op je computer geïnstalleerd zijn. Pas dan zullen de rekenmachine en de computer met elkaar kunnen communiceren

Dit is de TI-Connect™ CE, waarvoor je hier de downloadlink kan vinden https://education.ti.com/nl/nederland/products/software/ti-connect-ce-software/tabs/overview

Zodra de connectiviteitsoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel. Het besturingssysteem zet je over door besturingssysteembestand te slepen naar het aangesloten rekenmachinesymbool binnen de software op je scherm.

Als dit artikel je niet verder helpt, neem dan contact met ons op

https://ti-cares.freshdesk.com/nl/support/tickets/new