Hoe kan ik het besturingssysteem van mijn TI-84 CE-T Python Edition / TI-84 CE-T / TI-84 C SE-rekenmachine updaten?

Je kunt het besturingssysteem downloaden van onze website https://education.ti.com/nl/software/search. Hier vragen we je om een product en categorie te kiezen. Als je gekozen hebt, klik je op [Zoeken] om naar de beschikbare toepassingen te gaan, bijv. besturingssystemen.

Je kunt vervolgens het benodigde besturingssysteem downloaden. Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op de computer en je deze op je rekenmachine moet installeren. Als er wordt gevraagd om in te loggen met een account of te registreren tijdens het downloaden, selecteer je 'verdergaan als gast "of log je in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet de connectiviteitssoftware op je computer geïnstalleerd zijn. Pas dan zullen de rekenmachine en de computer met elkaar kunnen communiceren.

Dit is de TI-Connect™ CE, waarvoor je hier de downloadlink kunt vinden https://education.ti.com/nl/nederland/products/software/ti-connect-ce-software/tabs/overview.

Zodra de connectiviteitsoftware is geïnstalleerd, kun je je  rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel. Het besturingssysteem zet je over door besturingssysteembestand te slepen naar het aangesloten rekenmachinesymbool binnen de software op je scherm.