Education Technology

Kennisbank

Veelgestelde vragen

Home | Hardware

Examenstand verlaten met de TI-Nspire™ CX II Connect-web-app

Deze web-app is alleen werkzaam in combinatie met TI-Nspire CX II-T- en TI-Nspire CX II-T CAS-rekenmachines.

Dit is het stappenplan:

• Ga naar https://nspireconnect.ti.com.
  • Sluit de rekenmachine aan op de computer.
  • Druk op de knop “Connect to calculator”.
  • Selecteer je TI-Nspire CX II-T of TI-Nspire CX II-T CAS.
  • Druk op de knop “Connect”.
  • Kies bijvoorbeeld voor de optie “File transfer” en druk op “Start sending”.
  • Kies vervolgens voor “To calculator”.
  • Kies voor de optie “From computer”.
  • Selecteer een .tns-bestand op je computer.
  • De TI-Nspire CX II-T of TI-Nspire CX II-T CAS gaat uit de examenstand.
Als dit artikel je niet verder helpt, neem dan contact met ons op.