Home | Algemeen

USB-sticks met SmartView 5.6v

De USB-sticks, die gratis beschikbaar zijn voor leraren, vallen niet onder de garantie. Zet er dus geen bestanden op en haal er niets af. Probeer ze ook niet te kopiëren want dan loop je het risico dat ze definitief stuk gaan.

Je moet de USB-sticks zien als gebruiksmateriaal.

Ze werken enkel op Windows-platformen.

Wanneer ze beschikbaar zijn, kan elke leraar er maximaal 1 per jaar aanvragen.

Het bestelformulier voor dit jaar is:

Voor Nederland: https://education.ti.com/nl/forms/nl/seed-usb

Voor België: https://education.ti.com/nl-be/forms/nl/seed-usb

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via het webformulier.