Lukning af overførselsværktøjet

Når du har gennemført overførslen af filer og mapper, lukker du overførselsværktøjet.

▶ Du lukker overførselsværktøjet ved at klikke på Luk.
• Du kan ikke lukke overførselsværktøjet, hvis en overførsel er aktiv.
• Når overførselsværktøjet er lukket, ryddes det for de filer og mapper, du har føjet til overførselslisten.
• Når overførselsværktøjet er lukket, bevares den sidste indstilling af Slet alle filer og mapper inden overførslen.