Hoe kan ik leerlingen en/of docenten in een groep plaatsen zodat ze toegang krijgen tot hun software?

Wij raden je aan om je gebruikers in groepen te plaatsen zodat je hun toegang tot verschillende licenties kunt beheren.

1. Klik op GROEPEN in het linkerpaneel.

2. Selecteer MAKEN.

3. Vul de benodigde velden in. Als de groep toegang nodig heeft tot een softwarelicentie(s), vergeet dan niet de vakjes aan te vinken met de rechten die hen zijn toegewezen. Selecteer MAKEN wanneer je klaar bent.

4. Om gebruikers uit te nodigen voor je groep, selecteer je de "..." aan het einde van de rij en selecteer je Uitnodiging verzenden.

5. Voer de weergavenaam en het e-mailadres van de gebruiker in en klik op de knop "+" om er meer toe te voegen. Je kunt ook een .csv-bestand importeren om een bulkuitnodiging te versturen. Het .csv-bestand kan worden aangemaakt met Kladblok en moet op elke rij twee kolommen met informatie bevatten in het volgende formaat: weergavenaam; e-mailadres.

6. De genodigde(n) ontvangt een uitnodigingsmail van no-reply@edtech-mail.ti.com en accepteert deze.

7. Zodra dit is gebeurd, is de software te openen en kan er aangemeld worden met het eigen e-mailadres.

Raadpleeg voor meer informatie de TI OrgAdmin eguide of neem contact met ons op als je extra hulp wilt.