Hoe los ik de "Foutcode A0"?

Fout A0 duidt meestal op problemen bij het verbinden met de activeringsserver van Texas Instruments. Als je een van deze fouten tegenkomt, probeer dan het volgende:

Methode 1: Controleer of je besturingssysteem voldoet aan de minimale systeemvereisten.

https://education.ti.com/en/customer-support/specifications

Methode 2: Zorg ervoor dat je computerverbinding heeft met internet.

Methode 3: Controleer of de datum en tijd correct zijn ingesteld.

Methode 4: Controleer of je bent aangemeld bij een beheerdersaccount op de computer.

Methode 5: Andere programma's kunnen soms ook de communicatie van een programma via internet belemmeren. Sluit alle andere toepassingen op je computer en probeer het opnieuw.

Methode 6: Start je computer opnieuw op en probeer opnieuw te verbinden met de activeringsserver.

Methode 7: Verwijder de Texas Instruments-software en download vervolgens de nieuwste versie van de software via de onderstaande URL en installeer de software opnieuw:

Klik https://education.ti.com/en-gb/software/search om naar de TI Downloads-pagina te gaan.

IndienAls dit artikel je niet verder helpt, contact met ons op via ti-cares@ti.com.