Hoe kan ik het besturingssysteem (OS) van mijn TI-Nspire™ CX/CAS of TI-Nspire™ CX II-T/CX II-T CAS-rekenmachine updaten?

Het besturingssysteem kan worden gedownload van onze website waar je een product en categorie moet kiezen. Daarna klik je op [Zoeken] om verder te gaan naar de beschikbare toepassingen, bijv. besturingssystemen.

Je kunt vervolgens overgaan tot het downloaden van het benodigde besturingssysteem. Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op een computer en je deze op je rekenmachine moet installeren. Als je moet inloggen met een account of moet registreren tijdens het downloaden, selecteer dan “verdergaan als gast" of log in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet je de connectiviteitssoftware op je computer installeren. Dit zorgt voor de communicatie tussen de rekenmachine en de computer.

Dit is ofwel de:

TI-Nspire™ CX-/ CX CAS Student-/ Teacher-software ofwel de gratis software TI-Nspire™ Computer Link-software. Let op: de in licentie gegeven software TI-Nspire™ CX / CX CAS voor studenten of docenten is inbegrepen bij de aankoop van een TI-Nspire-rekenmachine.

Je kunt TI-Computer Link hier vinden.

Zodra de connectiviteitssoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel en het besturingssysteem overzetten door het bestand te slepen naar de aangesloten rekenmachine in de software.