Mijn TI-84 Plus CE-T Python Edition / TI-84 Plus CE-T vertoont een wit scherm en doet verder niets meer.

1. Verbind de rekenmachine met de pc d.m.v. de USB-kabel om zeker te zijn van voldoende batterijvoeding.
  2. Druk op 2Nd + DEL.
  3. Terwijl je deze toetsen ingedrukt houdt, druk je de resetknop op de achterzijde gedurende enkele seconden in.
  4. Laat de toetsen 2Nd + DEL tegelijk los.
  5. In het scherm van de rekenmachine verschijnt even later de tekst " Waiting...please install operating system now".
  6. Open op de pc het programma TI-Connect™ CE en verbindt de rekenmachine.
  7. De downloadlink voor het programma TI-Connect™ CE vind je hier.
  8. Download het meest recente besturingssysteem OS 5.2 en plaats het op je bureaublad.
  9. De downloadlink voor het besturingssysteem vind je hier.
  10. Het programma TI-Connect™ CE moet de rekenmachine herkennen.
  11. Sleep met de muis het besturingssysteem naar de plaats in TI-Connect™ CE waar het toestel vermeld staat.
  12. Voordat je het besturingssysteem naar de rekenmachine stuurt, druk op Clear ! (staat in het scherm van de rekenmachine).
  13. Verzend het besturingssysteem naar de rekenmachine.
  14. De rekenmachine zal zichzelf uitschakelen na de overdracht en weer opstarten -> maak de rekenmachine nu los van de pc.
  15. Controleer de Aan- en Uit-functies.
  16. Verbind de rekenmachine opnieuw met de pc en kijk na in TI-Connect™ CE of het nieuwe besturingssysteem vermeld wordt.
  17. In sommige gevallen is het nodig om deze stappen verschillende keren te herhalen.