Hoe kan ik het besturingssysteem van mijn TI-84 CE-T Python Edition/ TI-84 CE-T/ TI-83 Premium CE / TI-84 C SE-rekenmachine updaten?

Volg de onderstaande stappen:

1. verwijder de batterij voor ongeveer 15 minuten en maak de contactpunten stofvrij
  2. plaats de batterij terug en druk op de reset-toets op de achterkant van uw rekenmachine
  3. Sluit uw rekenmachine aan op een voedingsbron en laadt op voor 4-6 uur

Het besturingssysteem kun je downloaden van onze website waar je een product en categorie moet kiezen. Daarna klik je op [Zoeken] om verder te gaan naar de beschikbare toepassingen, bijv. besturingssystemen.

Je kunt vervolgens overgaan tot het downloaden van het benodigde besturingssysteem. Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op een computer en je deze op je rekenmachine moet installeren. Als je moet inloggen met een account of moet registreren tijdens het downloaden, selecteer dan “verdergaan als gast" of log in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet je de connectiviteitssoftware TI-Connect™ op je computer installeren. Dit zorgt voor de communicatie tussen de rekenmachine en de computer. Let op: TI-Connect™ CE is freeware en kan worden gebruikt zonder activatie.

Je vindt de TI Connect™ CE-downloadlink heir.

Sluit daarna je rekenmachine aan op een voedingsbron en laad deze 4-6 uur op.