Mijn TI-84 Plus/TI-84 Plus Silver Edition-rekenmachine is geblokkeerd of vastgelopen.

Om het probleem op te lossen, kunt u het onderstaande proces proberen:

De rekenmachine formatteren:

Stap 1: Houd de <2e>-toets ingedrukt.

Stap 2: Verwijder een van de AAA-batterijen. Houd [DEL] ingedrukt. Terwijl je [DEL] ingedrukt houdt, doe je de AAA-batterij er opnieuw in en druk je vervolgens op [ON]. De rekenmachine zou "Wachten ... installeer besturingssysteem nu" moeten weergeven.

Na deze stappen moet je het besturingssysteem (OS) updaten.