Mijn rekenmachine TI-84 Plus CE-T Python Edition / TI-84 Plus CE-T / TI-84 Plus C Silver Edition is geblokkeerd / kan niet worden ingeschakeld

Formatteer de rekenmachine om het probleem op te lossen:

De rekenmachine formatteren:

Stap 1: Laat de rekenmachine ongeveer 2 uur opladen.

Stap 2: Houd de [2nd] [Del] -toetsen ingedrukt en druk op de RESET-knop aan de achterkant van de rekenmachine. Laat de toetsen [2nd] en [Del] los wanneer het scherm wordt ingeschakeld. Het bericht "Waiting ... please install calculator software" zou moeten verschijnen. Op dit punt is het nodig om het besturingssysteem van de rekenmachine opnieuw te installeren.