Mijn TI-Nspire™ CX/CAS of TI-Nspire™ CX II-T/CX II-T CAS-rekenmachine toont "Besturingssysteem niet gevonden - installeer OS nu".

Om dit probleem op te lossen, moet je het besturingssysteem opnieuw installeren met behulp van onderstaande stappen:

Het besturingssysteem kun je downloaden met behulp van de onderstaande links. Kies de juiste koppeling naar je TI-Nspire™ CX-handheld.

Houd er rekening mee dat je het gedownloade bestand niet kunt openen op de computer en je deze op je rekenmachine moet installeren. Als je de vraag krijgt om in te loggen met een account of moet registreren tijdens het downloaden, selecteer dan “verdergaan als gast” of log in op je account om verder te gaan.

Om het besturingssysteem over te zetten naar je rekenmachine, moet je de connectiviteitssoftware al op je computer geïnstalleerd hebben. Dit zorgt voor de communicatie tussen de rekenmachine en de computer. Dit is de TI-Nspire™ CX- / CX CAS Student- / Teacher-software. Let op: de in licentie gegeven software TI-Nspire™ CX / CX CAS voor studenten of docenten is inbegrepen bij de aankoop van een TI-Nspire-rekenmachine.

Zodra de connectiviteitssoftware is geïnstalleerd, kun je je rekenmachine aansluiten op de computer met de USB-kabel. Het overzetten van het besturingssysteem doe je door het besturingssysteembestand te slepen naar de aangesloten rekenmachine in de software op je scherm.