Hvordan tilbakestille TI‑Nspire™-innhold

ADVARSEL: Du kan ikke angre (gjøre om) denne handlingen.

Tilbakestilling av innhold gjør følgende:

• sletter permanent alt brukeropprettet innhold fra app-mappen i On My iPad-lokasjonen.
• gjenoppretter de forhåndslastede dokumentene og MyLib-mappen fra fabrikken.
• tømmer utklippstavlen for å hindre innliming av uautorisert informasjon.

Slik tilbakestiller du innhold:

1. Fra startskjermbildet til TI‑Nspire™ trykker du på Innstillinger .

2. Trykk på Tilbakestill innhold.

En varslingsmelding vises.

3. For å fortsette med tilbakestillingen, trykker du på Tilbakestill.

Etter at tilbakestillingen er fullført, dukker TI‑Nspire™-startskjermbildet opp.