Siirtotyökalun sulkeminen

Kun tiedostojen ja kansioiden siirto on valmis, sulje siirtotyökalu.

▶ Siirtotyökalu suljetaan napsauttamalla Sulje-painiketta.
• Siirtotyökalua ei voi sulkea, jos siirto on käynnissä.
• Kun siirtotyökalu suljetaan, siirtoluetteloon lisätyt tiedostot ja kansiot poistuvat.
• Kun siirtotyökalu suljetaan, se säilyttää muistissa asetuksen Poista kaikki tiedostot ja kansiot ennen siirtoa.